sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pesutilan laatta valintaa

Pesuhuoneen laattoihin perehdyin hieman myös eteisen laattaa metsästäessä. Toiveenani olisi saada talostamme hyvin pelkistetty pintamateriaalien suhteen. Puhuimmekin sisustussuunnittelija Marikan kanssa että talo voisi olla hyvin pelkistetty ja vaalea kauttaaltaan, värit ja muut katseenkiinnittäjät tulisivat sitten meidän mukana muutossa tavaroiden muodossa. Saatan hyvin nopeasti kyllästyä johonkin tiettyyn muotiväriin ja tämän vuoksi en halua mitään räikeitä ratkaisuja sellaisille pinnoille joita on vaikea lähteä uusimaan. Toiveissa tietysti olisi että kun talo valmistuu ettei muutamaan vuoteen tarvisi remontoida :)
Pysytään siis rauhallisissa ja hyvin skandinaavisissa väreissä ja tyyleissä.

Pesutilassamme ei ole ikkunaa, ikkuna on saunassa. Valo tulee tilaan suunnitellusti pesuhuoneen ovesta ja hyvästä valaistuksesta.Värisävyt on myös tämän vuoksi hyvä pitää vaaleana jotta tila tuntuisi isommalta kuin onkaan.

Tämän hetken mietteitä pesuhuoneen värimaailmasta ja laattavalikoimasta:


Hinta Cubica tehostelaatalle oli 87,30e ja Angel Blancolle 64,50e. Hintavia ovat mutta meillekin tulee vain yksi lyhyt tehosteseinä suihkuseinää vastapäätä jonne pyyhekuivainkin tulee. Muutoin seinät ovat mattavalkoista peruslaattaa.

Ovi pesuhuoneeseen tulee olemaan satiinilasia joka tuo kauniisti paljonkin valoa sisään:


-Paula-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...