maanantai 14. lokakuuta 2013

Tunnustusta Kaukajärven rautialle - erinomaista asiakaspalvelua!

Talo alkaa olla siinä vaiheessa, että on alaslaskujen vaihe ja siihen tarvittava puutavara piti tilata. Pari päivää yritin tilata puutavaraa Starkista, josta puutavaran on yleensä saanut huokeasti. Mutta onko ote kadonnut, koska tarjouspyyntöihin ei vastata enää samalla tarmolla kuin aiemmin. Perjantaina viimein sain puhelimella kiinni Starkista myyjän, mutta maanantaiksi ei luvattu puutavaratoimitusta. Tavara tarvittiin heti maanantaina. Kaukajärven Rautia on viime aikoina yllättänyt hyvillä hinnoillaan sekä erinomaisella palvelullaan. Erityisesti Kivistön Tomi on palvellut meikäläistä erinomaisesti, vaikka aina ei olla kaikesta päästy kauppoihin. Hyvä piirre myyjässä. Lauantaina kävelin Rautiaan kyselemään, että saisiko puutavaratoimituksen heti maanantaina aamusta. Ja tämähän järjestyi ja vieläpä hyvillä hinnoilla.

Jouduin vielä lisäämään muutaman tarvikkeen mukaan toimitukseen maanantaina seitsemän aikaan aamulla. Tähänkin Rautia venyi vielä ja Tomi hoiti homman kotiin. Sitten kuormaa purettiinkin jo tontilla.



Pakko myöntää, että Rautia on kyllä erinomaisesti palveleva rautakauppa sekä venyy asiakkaan tarpeen mukaan. Rakentamisessa on yleensä kuitenkin kireä aikataulu ja tavaraa tarvitaan suhteellisen nopeasti. Tähän Rautia vastaa erittäin hyvin.

-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...