lauantai 12. lokakuuta 2013

Schiedel Permeter hankinta

Perjantaina tontille oli tupsahtanut Schiedel Permeter teräshormitoimitus, joka pitää sisällään kaiken asennukseen tarvittavan. Aikaisemmin kirjoitin kuinka kilpailutimme teräshormitoimittajia, mutta mistä sitten lopulta Schiedelin hankimme?


Schiedel teräshormitoimitus on saapunut


Schiedel Permeter teräshormia oli tarjolla lähes kaikissa rautakaupoissa, mutta myös nettikaupoissa. Pyysimme tarjouksia useilta toimijoilta kuten aikaisemminkin. Schiedelin hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaishintaan, jossa on itse hormi, yläpohjan läpivientipaketit, juuripellitys ja seinäkiinnikkeet etenkin 2- kerroksisessa talossa. Nämä kaikki pitää kuitenkin hankkia. Lisävarusteiden jälkeen hintaeroja tuntui syntyvän.


Starkin kohdalla hinta lisävarusteineen nousi joukon korkeimmaksi, joten en päätynyt hankkimaan Schiedeliä heiltä. Palvelu pelasi kuten aikaisemminkin.
Rautia intoutui tarjoamaan Schiedeliä todella aktiivisesti ja sain heiltä toiseksi kovimman tarjouksen. Olin hyvin lähellä päätyä yhteistyöhön heidän kanssaan. Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta.
Kangasalta löytyy nykyisin Byggmax, mutta valikoima on kyllä äärimmäisen suppea. En ole vielä päässyt sisään ruotsalaisen rautakaupan strategiaan, koska tuotepaletti on hyvin kapea. Puutavaraa on hyvin ja suht edullista. Teräshormia heiltä ei löytynyt, ei myöskään netin puolelta. Mahdollisesti valikoima kasvaa vuosien edetessä.


Kun aikaisemmin olen maininnut ettei nettikauppa ole vielä selvinnyt voittajaksi mistään kilpailutuksesta, niin nyt se vihdoin tapahtui. Taloon.com nettikaupasta saimme Schiedelin kaikkein edullisimmin ja lisäksi asiakaspalvelu oli erinomaista. Tein paljon tarkistavia kysymyksiä hormista sähköpostitse ja näihin sain todella nopeita vastauksia. Annoinkin heille kiitosta hyvästä palvelusta. Hormi tuli noin viikon kuluttua tilauksesta, kuten oli luvattukin. 

Sillä Schiedel.-Timo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...