torstai 30. lokakuuta 2014

Sammutuspeitteellä ilmettä kotiin

Sammutuspeite on ihan MUST tuote kodin turvallisuusvälineissä. Se on oiva alkusammuttaja esimerkiksi keittiön rasvapaloihin tai televisiopaloihin. Vaikkei sillä saisi itse paloa sammutettua niin ainakin se estää palon nopean leviämisen. Itsekin olen peitettä kokeillut tositilanteessa paloasemapäivillä aikanaan. On hirvittävä tunne mennä sammutuspeiton kanssa kohti paloa ja suosittelen ehdottomasti käymään juuri noissa oman paikkakunnan paloasemapäivillä joissa yleensä tämä sammutuspeitekokeilu mahdollisuus on. Antaa rohkeutta toimia tosipaikankin tullen.

Sammutuspeite on aina ollut asunnossamme, se on vain ollut kammottavan värinen peruspeite, etten sitä ole halunnut esille laittaa. Se on aina saanut makoilla eteisen kaapissa. Nyt siihen on tulossa muutos. Miehelleni juuri sanoin, että asennetaan tällä kertaa peite esille eteiseen roikkumaan. Blogiyhteistyön ansiosta Hyvän Tuulen Puodin kanssa sain upean koivu kuosisen sammutuspeitteen kotiamme koristamaan. Kyseinen koivu teema kun kulkee talomme tauluissa, niin nyt se jatkuu myös sammutuspeitteessä.

Hyvän Tuulen Puodista löydät useita upeita kuoseja mm IvanaHelsingiltä. Nämä suloiset Bambi kuosit ovat myös oiva joululahja, joka varmasti on jokaisessa kodissa tarpeen.

Itse valitsin suuresta valikoimasta tämän mustavalkoisen ARKI koivukuosin. 


Sammutuspeitteet ovat pelastustoimen laitelain mukaisia.
Sammutuspeitteen koko on avattuna 120 x 180 cm.

Tärkeät numerot ja ohjeet löydät helposti ja nopeasti sammutuspeitteen takaa


Nyt vain etsin uudelle sammutuspeitteelle eteisestä oman paikan, jossa se saa toivottavasti pitkään käyttämättömänä roikkua.

4 kommenttia:

 1. Tärkeä postaus! Nuo Ivana Helsingin kuosit on niin kauniita, katseen ja esilläolon kestäviä että hakkaavat perinteiset punaiset mennen tullen :) Itsekin hamstrasin viime keväänä kyseisiä kuoseja Stockan Hulluilta Päiviltä odottamaan talon valmistumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Nyt on todella kauniita kuoseja kyllä saatavilla! Jokainen löytää varmasti mieleisensä!

   Poista
 2. Kannattaahan se peite laittaa lähemmäksi esim. keittiötä, siellähän se rasvapalot ym sattuvat. Tiesitkö, että rasvapalon sammuttamiseen käy myös ruokasooda? Tai sitten tukahduttamiseen käy tuo sammutuspeite, ei todellakaan vesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten lähemmäksi? Meillä eteinen on kolmen askeleen päässä ja siitä sen saa myös nopeasti eripuolille taloa mikäli tarve näin vaatii. Kiitos noista ohjeista, itselleni oli tuttua juttua mutta osalle lukijoista voi tulla uutena tietona -varsinkin tuo vesi. Tämän vuoksi paljon puhun peitteen puolesta sillä se on äärettömän nopea tapa saada tukahdetettua pienikin palon alku - ja hieman isompikin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...