perjantai 3. lokakuuta 2014

Kaikuuko teillä - kauniit akustiikkalevyt kotiin

Kotiamme ihastuttaa taiteilija Virpi Mäkisen taulut ja yksi niistä on paljon muutakin kuin vain kaunis taulu. Se on akustiikkalevy, joka tulee portaikkoomme ehkäisemään kaiun määrää. Korkeissa tiloissa usein kaikuu ja tuntuu kuin ei kuulisi omia ajatuksiaan. Kuulostaako tutulle? Varsinkin kun kolme pientä lasta mekastaa ja temmeltää molemmissa kerroksissa. Nyt on ainakin portaikon osalta tulossa ratkaisu. Taiteilija Virpi Mäkisen akustiikkalevyt, jotka ovat tehty turpeesta ja on luonnonmukainen tuote. Virpin tekee maalauksen Konton turvepohjaisen levyn pinnalle ja näin akustiikkalevy saa kauniin taulumaisen ilmeen. Mielestäni tämä on kaivattu uutuus akustiikkalevymarkkinoille. Perinteisten akustiikkalevyjen ilme ei ole ainakaan omaa silmääni miellyttänyt.

Meille on tulossa kolme akustiikkalevymaalausta portaikoa kaunistamaan ja kaikumista ehkäisemään. Yksi on jo kotiutunut. Lisää aiheesta luvassa myöhemmin.


Lue lisää Virpi Mäkisen akustiikkalevyistä ja mahdollisuuksista täältä. Olkaa ihmeessä yhteyksissä Virpiin - häneltä saa oman maun mukaisia tauluja.

Kuva: Marika Ritala-Mäkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...