tiistai 21. lokakuuta 2014

Huomaamattomat verhokiskot asennettu

Saimme viikonloppuna lapsivapaata parisuhdeaikaa, joten mikäs sen parempi ajankohta alkaa suunnittelemaan verhokiskojen asennusta. Muutimme maaliskuun lopulla taloon eli seitsemän kuukautta ollaan saatu nauttia jo tästä ihanuudesta. Tosin kaikkialla on aina "jotain pientä", joka pitäisi hoitaa kuntoon. Ensi kesäksi on tiedossa talon ja talousrakennuksen lappeiden sekä autokatoksen laudoitusta. Teknisessä tilassa ei ole vielä kattolaudoitusta. Keskuspölynimuri kaipaa vielä pientä asennusta ennen sen käyttöönottoa. Pyykkikuilun putki kaipailee kotelointia. Pieniä asioita on siis vielä tekemättä, mutta jopa tällainen stressi-Erkki kuten minä, olen jo alkanut tottumaan siihen, että kaikkea ei voi kerralla tehdä. Täytyyhän sitä olla koko ajan jotakin pientä puuhaa, heh.

Mutta asiaan. Halusin pelkistettyyn ja moderniin sisustukseemme samaan kategoriaan kuuluvat verhokiskot. Edellisessä talossamme oli verhotangot, jotka eivät olleet itselleni mieluisat. Olinkin päättänyt, että tähän uuteen taloon ostan verhokiskot kaikkiin huoneisiin. Halusin tuplakiskot, joilla on mahdollisuus laittaa kaksi verhoa kauniisti limittäin.


FP-tuotteiden valikoimista löytyi paljon eri kiskomalleja. Meille päätyi heidän 6600 -mallinsa, joka on valkoinen kaksiurainen verhokisko. Mikä parasta, kiskot tilasin huonemittojen mukaisesti ja ne tulivat kotiovellemme muutamassa päivässä. Kiskot sisälsivät valmiiksi liu´ut ja päätytopparit. Olohuoneemme yksi verhokisko oli melkein 7 metriä pitkä joten sen otimme kahdessa osassa, muut tulivat yhtenä kappaleena hyvin merkittyinä ja valmiiksi rei´itettyinä.

Lauantai iltapäivänä asensimme FP-tuotteen verhokiskot. Sekä ala- että yläkerran katossa on molemmissa gyproc levyillä tehdyt alaslaskut, joten kiinnitys oli äärimmäisen helppoa. Ei tarvinnut porailla kiveen, sai vain vääntää gyproc ruuveilla verhokiskot kattoon kiinni. Mieheni ruuvasi toisesta päästä ja minä toisesta.

Tässä olohuoneen verhokiskot asennettuina. Nyt pääsee verho ostoksille.

Huomaamaton verhokisko katon rajassa
Verhokiskot asensimme kauttaaltaan olohuoneen molemmille ikkunaseinille

Verhokiskossa kaksi kiskoa jolloin saa useamman verhon limittäin
Verhokiskon valmiista rei´istä vain ruuveilla kiinnitys -helppo asentaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...