torstai 2. lokakuuta 2014

Kauniit kodit -sisustuslehden kuvaus takana

Tiistai oli kiireinen ja jännittävä päivä. Saimme Kauniit Kodit -sisustuslehden valokuvaajan kotiimme. Tätä kuvausta oli suunniteltu ja järjestelty jo useampi viikko yhdessä sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkisen kanssa. Halusimme, että koti on huoliteltu ja kaunis kuvattava. Mitään normaalista arkijärjestyksestä poikkeavaa ei kodissamme tehty kuvausta varten, ainoastaan stailattiin. Voi että olin tyytyväinen suunnittelijan stailaamaan kotiimme. Toivottavasti se tulee näkymään lehden sivuillakin ja tietysti lehden julkaisun jälkeen tulen esittelemään kotiamme lisää kuvaajan upeilla kuvilla. Nyt vain odottelemaan lehden julkaisua.
Kuvaukseen saimme yhteistyökumppaneiksemme kauniiden kukka-asetelmien osalta Tampereen Tullintorilla toimivan kukkakauppa Helmivillakon sekä upeiden taulujen osalta taiteilija Virpi Mäkisen. Kaunis kiitos heille näin blogimmekin kautta. Kukka-asetelmista ja kotimme tauluista lisää tuonnempana.

Kuva: Helmivillakon kukkablogista. Käykää kurkkaamassa upeita asetelmia juhliin.

Tässä pieni alkupala tulevasta. Nauttikaa.


Yhteistyössä Keltaisen keinutuolin taiteilija Virpi Mäkinen - taulut tilauksesta
Taulu: Keltaisen keinutuolin taiteilija Virpi Mäkinen

Kuvat kohteesta: Marika Ritala-Mäkinen

4 kommenttia:

 1. Teillä on todella upea koti. <3 Odotan innolla lehtijuttua. Olisiko se jo marraskuun lehdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! Meille ei sanottu julkaisuajankohdasta tarkasti mutta näin ymmärsi että olisi loppuvuodesta. Itseäkin jännittää :) Olen innolla lukenut myös sinun blogista teidän upeasta kodista -kaunista on ja tykkään kovasti ilmeestä! Ihanaa syksyn aikaa!

   Poista
  2. Ei auta kuin odotella. :) Kauniit Kodit on lempilehteni ja teidän koti sopii kyllä hienosti lehden tyyliin. <3 Hyvää syksyä!

   Poista
  3. Ihana kuulla! Jännityksellä odotellaan :) Ihanaa syksyä!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...