perjantai 7. marraskuuta 2014

Valkoinen maa ja valkoinen Stalan postilaatikko asennettu

Tänään saatiin maa valkoiseksi myös täällä Pirkanmaalla. Kerrassaan kaunista, kun maa on valkoisenaan. Koska pihatyöt tehdään loppuun vasta ensi keväänä/kesänä, tuo tämä kaunis valkoinen lumi myös sitä kauneutta pihaan siinäkin muodossa, etteivät kaikki hiekka- ja multaosuudet näy. Pihassa kun ei vielä ole kunnon nurmikkoaluetta tai siistejä pihakivityksiä. On vielä jotain mitä odottaa.

Aiemmin syksyllä kirjoitin pihaan kasatusta Stalan pihamodulista (lue postaus täältä). Nyt saimme vihdoin pihamodulin rinnalle Stalan PL-2 postilaatikon, joka on myös kauniin valkoinen. Etsimme pitkään postilaatikkoa, joka olisi tarpeeksi iso luukkuinen, jotta maksikirjeetkin postinkantaja saisi jätettyä postilaatikkoon suoraan. Yhteistyössä Stalan kanssa, saimme kaipaamamme iso luukkuisen PL-2 mallin. Olen todella tyytyväinen, että saimme pihamoduulin ja postilaatikon samalta toimijalta. Näin pihan kokonaisuus näyttää heti paremmalta.Stalan PL-2 postilaatikon on suunnitellut Tapio Anttila ja sille on myönnetty Design from Finland merkki. Postilaatikko ei ole vain kaunis ilmestys ulkoisesti, vaan siinä on monia erilaisia ominaisuuksia jotka tekevät siitä hyvän valinnan. Postilaatikossa on "Sinulle on postia" -toiminto, jonka avulla näet heti, kun postilaatikkollasi on käyty. Postilaatikon kannessa on postin merkki, joka taitetaan helposti kannen alle kun posti on noudettu. Kun seuraavan kerran posteljooni nostaa kannen ja laittaa uudet postit laatikkoon, jää postin merkki kannen ulkopuolelle näkyville. Tämä ominaisuus lopettaa turhan ravaamisen postilaatikolla. Näet heti postilaatikon ulkopuolelta, onko posti jo jaettu.

Näiden ominaisuuksien lisäksi silikoninen läppä estää lukkoa jäätymiseltä, ei siis enää tarvetta lukkosulalle, joka valuu valtoimenaan pitkin postilaatikon kylkeä. Materiaalina postilaatikossa on käytetty samaa Ruukin peltikattoihin kehitettyä Pural-materiaalia kuin pihamoodulissakin. Postilaatikko pysyy kauniina ja huoltovapaana pitkään. Postilaatikon mukana tulee "Ei mainoksia"-magneetti, jonka voit helposti laittaa tai ottaa pois postilaatikosta ilman jälkiä. Postilaatikon hintaa sisältyy lisäksi laatikkoon sopiva nimikyltti, jonka voi tilata Stalan verkkosivuilta laatikon mukana tulevalla koodilla. Nimikyltin saa harmaana tai valkoisena, meille otin harmaan, jotta kyltti erottuisi muutoin niin valkoisesta kokonaisuudesta.


Mikäli itse mielit samaista postilaatikkoa, sitä on saatavilla rautakaupoista ja pian myös Stalan omasta postilaatikkokaupasta. Laatikon suositushinta on 139e . Postilaatikkoon on ostettavissa myös tukeva jalka helpolla kiinnityksellä.


PS. Tänään kauppoihin on ilmestynyt uusi numero Kauniit kodit -lehdestä josta voi ihastella meidänkin asuntoa. Painovirhepaholainen oli kohteeseen iskenyt ja neliöiksi oli ilmoitettu 400m2 :) Ihan niin montaa neliötä ei meidän asunnosta löydy, mutta haittaneeko tuo mitään. Nyt äkkiä siis ostamaan oma jouluinen numero jossa varmasti myös jouluisiakin kohteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...