perjantai 14. marraskuuta 2014

Kauniit Kodit -lehden kuvauksen kukka-asetelmat ja tunnelmavaloja

Kauniit kodit -lehden numero 11-2014 julkaistiin viime viikolla. Hakekaa lehtipisteistä omanne, sieltä saatte ihastella kotimme kuvia ja lukea sisustussuunnittelijamme mietteitä ja vinkkejä. Katseltavana myös monia muita ihania ja kauniita kohteita meidän lisäksi. Olen erittäin otettu, kun kotimme pääsi muiden unelmakotien joukkoon.

Sivulta 68 löydät meidän Lapsiperheen vaalea unelma -esittelyn
Kauniit Kodit -lehden kuvauksissa teimme yhteistyötä Tamperelaisen Helmivillakon kanssa. He toimittivat kaksi kaunista kukka-asetelmaa kuvauksiin. Suunnitelijaltamme he saivat hieman alkuinspiraatiota siitä, mitä tyyliä haemme, mutta muutoin halusimme antaa heille vapaat kädet. Näin uskoimme saavamme parhaan lopputuloksen, joka on meidännäköinen, mutta mistä näkyy myös ammattilaisen kädenjälki. Kauniit asetelmat saimmekin. Sanat eivät riitä ylistämään tarpeeksi. Kuvat kertokoon puolestaan.

 Kuvat kukka-asetelmista: Marika Ritala-Mäkinen

Kotonamme on alettu pikkuhiljaa valmistautumaan joulutunnelmaan. Valosarjoja olen muutaman ostanut ja ne näyttävät upeilta iltaisin ja tuovat kaivattua tunnelmaa pimeyteen.

Happy Lights LED valosarja tuo kauniisti ilmettä ja ne saa upeasti verhokiskoihin roikkumaan.
www.quriosa.fi verkkokaupasta

Tunnelmallista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...