perjantai 3. toukokuuta 2013

Yläkerran WC:n kalustus

Nyt on kaikki märkätilat saatu suunniteltua yhdessä sisustussuunnittelija Marikan kanssa! Hienoa, olen niin helpottunut! Tämän myötä saimme LVI-suunnittelijalle laitettua loputkin puuttuvat vesipisteet. Myös rakennekuvat ovat vauhdilla jo edenneet -ovat siis työnalla arkkitehtitoimistossa. Jotta pääsemme etenemään loogisesti tässä projektissamme, sähkösuunnittelijan tapaamme hyvin pian. Sitä ennen kuitenkin viikonloppuna katsomme sisustussuunnittelija Marikan kanssa vielä nuo pistokepaikatkin ja muut tarvittavat huomiot sisustuksellisesti jotka meidän tulee huomioida sähkösuunnitelmassamme. Luotan hänen kokonaisnäkemykseensä sisustuksessa kuin valaistuksessa -sekä siis tässä sähkösuunnittelussa. Luottavaisin mielin siis etenemme! Kuukausi olisi vielä armonaikaa ennen kuin suunnitelmiemme mukaan maatyön alkaisivat tontillamme. Maaurakointi on vielä viime silausta vaille kilpailutettu, siitä mieheni kertoo varmasti myöhemmin tarkemmin.

Mutta siis... yläkerran wc oli viimeinen etappimme näissä märkätilojen suunnittelussa.
Yläkerran wc on tehty hieman isommaksi kuin normaalisti ovat, tämä johtuen siitä että halusimme sinne kunnon suihkutilan sekä tilaa aamutoimille useammallekin perheenjäsenelle. Nämä olivat siis lähtökohdat suunnittelijallemme.

Sisustussuunnittelijan kanssa kävimme aamutoimia ja käytäntöjämme lävitse viime tapaamisella. Hän osasi ottaa kaikki oikeat asiat suunnitelmassaan huomioon. Tilasta löytyy nyt paljon säilytystilaa, useammalle henkilölle pesupaikat sekä mikä hienointa suunnitelmasta löytyi meikkauspiste jonne tulee tarpeellinen valaistus peilille sekä meikeille tarkoitettu oma laatikosto. Ei olisi tullut itselle mieleen. Ylimääräinen vesipiste laitettiin wc pöntön ja suihkuseinän välille bidee käsisuihkulle.
Suihkun seinäksi suunnittelimme ratkaisua jossa on kunnon ovi keskellä.


-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...