maanantai 20. toukokuuta 2013

Keittiötoimittajan valinta OSA 2

No niin -tämä kertoo tämän hetken päätösteni teosta. Edellisen keittiö kirjoitukseni jälkeen tilanne on muuttunut. En ymmärrä kuinka minusta, joka olen aina ollut hyvin nopea päätösten teossa, on tullut todella ärsyttävä jahkailija. Tämä taitaa kuvastaa sitä tilannetta kun on liikaa vaihtoehtoja ja suunnittelee lopun elämän kotia. Kaikesta tekee itselleen liian vaikeaa. Mieskin jo hieman ihmetteli muutostani, ennen hän oli perheessämme se joka sai kuulla jahkailuistansa, nyt vuoro on siirtynyt minulle. Nyt osaan arvostaa mieheni nopeita ja tarkkaan harkittuja päätöksentekoja talomme rakenteiden puolella -hän taitaa oikeasti tietää mitä haluaa ja mihin hintaan.

Mihin keittiöön päädyimme?

Kuten hieman sivusin kirjoituksen alussa niin kaupat Puustellin kanssa eivät toteutuneet vaan päädyimme sittenkin Iskun keittiöön. Tämä kuva sai aikaan mieleni myllerryksen -eikö olekin kaunis keittiö. Se on Isku-keittiöiden Kuura ovella toteutettu ja juuri sitä mistä haaveilen. Tämä kuva on Kokkolan asuntomessuilta 2011 otettu.











Tässä meidän keittiö 3D kuvina Kuura kaapinovella.



















Viimeinen tapaaminen Isku-keittiöiden suunnittelijan kanssa nyt sovittu. Käymme viimeisetkin yksityiskohdat vielä lävitse.

-Paula-


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...