tiistai 25. elokuuta 2015

Lapsiperheen tilava ja käytännöllinen kuraeteinen

Ennen arkkitehdin tapaamista laitoin paperille muutamia asioita, jotka helpottaisivat viiden hengen perheemme arkea. Tein listaukseen kaksi saraketta; toisessa välttämättömät ja toisessa asiat jotka olisi "ihan kiva" saada. Kun lähdetään suunnittelemaan kuuden huoneen taloa, eikä huoneiden koosta haluttu tinkiä laisinkaan, alkaa olemaan haastetta saada sijoitettua muitakin tärkeitä toiveitamme kuten edellisessä postauksessa esitelty L-mallinen kodinhoitohuone sekä tilava kuraeteinen sisäänkäynnin viereen. Tässä kuitenkin mielestäni onnistuttiin loistokkaasti, sillä nyt kun olemme asuneet talossamme 1,5 vuotta, olen edelleen tyytyväinen tekemiimme ratkaisuihin. Apuna projektissamme oli arvostettu arkkitehtitoimisto sekä sisustussuunnittelija. Heidän kanssaan kokonaisuus tehtiin onnistuneesti. Tässä postauksessa esittelen kuraeteisemme joka oli välttämättömät asiat -listauksessa.


Sisustussuunnitelijamme hahmotelma tulevasta kuraeteisestä rakennusvaiheessa.

Kuraeteinen on heti ulko-ovemme vieressä. Liukuovella tilan saa piiloon katseilta ja eteisen siistinnäköiseksi. Kurapiste on sijoitettu heti ulko-oven pieleen, jolloin kuraiset saappaat ja kuravermeet saa pestyä heti. Kuivauskaappi on sijoitettu kurapistettä vastapäätä olevaan nurkkaan, jolloin märät vermeet saa kurapisteeltä kuivauskaappiin vaivattomasti. Kuivauskaapissa olen kuivannut myös kenkiä sekä isoja lakanoita, joita en ole halunnut rumpukuivata. Loistava kapistus varsinkin lapsiperheessä. Voit lukea tästä edellisen postaukseni Upon kuivauskaapistamme.

Kuva täältä
Kausivaatteet ja -kengät säilytetään kuraeteisen ritilähyllyillä ja rekeillä. Tulevan kauden vaatteet säilytämme portaidemme alla olevassa vaatehuoneessa.  
Kuvat: sisustussuunnittelija Sisustusassari Marika Ritala-Mäkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...