tiistai 25. elokuuta 2015

Betonisen etukuistin laatoitus

Etukuistimme sekä varastotilojen portaat jätettiin rakennusvaiheessa betonille. Etsimme parhaiten soveltuvan 30x30 ulkolaatan, jolla etukuisti ja rappuset oli tarkoitus laatoittaa. Halusimme laatasta väriltään tumman harmaan, jossa on hieman kuviota sekä röpyliäisyyttä, joka ei olisi talvella ja sateella liukas. Värisävyn oli tarkoitus sopia kaiteiden ja ovien tummanharmaaseen väritykseen. Ehdottomasti suurin haaste oli etukuistimme pyöreät pylväät ja se, että kuinka niiden ympärille saadaan laatta kauniisti istumaan. Olimme turhaan huolissaan, ammattitaitoinen laatoittaja saa ihmeitä aikaan.
Laatoitettu etukuisti. Oven alta puuttui kuvausvaiheessa pelti joka asennettiin vasta myöhemmin.Pyöreän pylvään laatoitus. Kuvasta puuttuu saumaus.

 


 


 

Varastotilaan johtavat portaat ja tasanne.

Projekti jatkuu vielä omin pienin kätösin siten, että portaiden sivut pestään ja maalataan samalla värisävyllä kuin sokkeli.


2 kommenttia:

 1. Terveiset Villalumiblogista!
  Uteliaana kyselen että kenen ja mikä tuo laatta on? Väri näyttää sellaiselta että saattaisi sopia myös meidän talomme väritykseen. Katosten laattoja emme ole vielä aktiivisesti etsiskelleet, mutta sekin on edessä viimeistään keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Helena, laatta on Nero -väritykseltään. Mielestäni ei ole liian mustanpuhuva vaan kauniin harmaa. Kurkatkaapa tuota värisävyä kun alatte metsästämään tositarkoituksella laattoja! Mukavaa syksyn odotusta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...