perjantai 24. huhtikuuta 2015

Verkkokauppa on oivallinen ostokanava rakentajalle


Tilaa rakennustarvikkeet rauhassa illalla kotikoneelta, parissa päivässä tontille toimitettuna – kuulostaako tutulta? Erityisesti pientalorakentajan kannattaa hyödyntää verkkokauppaa kumppanina rakennusaikana. Etenkin ennalta tiedossa olevat ja standardoidut rakennustarvikkeet sekä muut on vaivatonta tilata verkkokaupasta. Perinteisissä kivijalkaliikkeissä juoksemiseen menee kuitenkin rakennusaikana uskomattoman paljon aikaa. Tämänkin ajan voi käyttää rakennusaikaiseen siivoamiseen sekä itse rakentamiseen.

Toimitusajat ovat nykyisin uskomattoman nopeita ja tavara kulkee tontille parissa päivässä.  Oman rakennusprojektimme aikana käytimme verkkokauppoja ja erityisesti taloon.com verkkokauppaa. Täältä tilasimme esimerkiksi Schiedel Permeter teräshormin, joka hupsahti tontille ennen kuin huomasimmekaan. Monesti asiakkaita saattaa mietityttää mahdolliset vaihto- ja palautustilanteet, mutta näitä on turha tilata. Halusin aikanaan tehdä vaihdon erääseen hormin osaan ja sain nopeasti palautusohjeet taloon.comin asiakaspalvelusta. Pian minulla olikin oikea osa rakennustyömaalla. Ja kaikki tämä hoitui parissa päivässä.


 Verkkokauppojen hinnat rakennustarvikkeiden osalta ovat nykyisin erittäin kilpailukykyisiä, joten rakentajan kannattaa ehdottomasti miettiä ostopäätöksiään verkossa. Isommat tilaukset saa useimmiten postikuluitta, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Monille saattaa tulla ehkä hienoisena yllätyksenä, että mitä kaikkea verkkokaupasta voikaan nykyään tilata. Esimerkiksi taloon.com verkkokaupasta saat aina rakennusvaiheen alun tarvikkeet esimerkiksi maanrakentamiseen ja viimeisessä vaiheessa voit tilata betonilaatat takapihaa koristamaan, kun rakennusvaihe on edennyt siihen vaiheeseen.

Kuten blogimme yksi kantavimmista perusperiaatteista on ollut kustannustehokkuus, niin verkkokauppa ostaminen tukee tätä yhtälöä. Kilpailuta urakoitsijat työsuoritteen osalta ja tilaa heille tarvikkeet urakointia varten verkosta. Verkko-ostoksia tehdessä kannattaa myös tarkistaa, löytyisikö kauppaan alennuskoodi, jolla tilauksen saisi vieläkin halvemmalla. Niitä löytää esimerkiksi CupoNation.fi sivustolta, jolla on tarjolla alennuskoodi myös tuonne taloon.comiin. Alennuskoodin löytää menemällä osoitteeseen www.cuponation.fi ja kirjoittamalla sivustolla olevaan hakukenttään "taloon.com". Alennuskoodin avulla tilaaja voi säästää 25 euroa koko tilauksesta suuria eriä tilattaessa. Kätevää eikö vain?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...