lauantai 25. huhtikuuta 2015

Terassikalustuksen suunnittelu käynnissä

Olen aina kaikessa hieman MattiMyöhäinen ja nyt kun aurinko on alkanut ihanasti välillä jopa lämmittämään, on aika siirtää sisustuskatse ulkotiloihin. Viime kesänä aloitettu terassiprojekti on enää portaita ja pientä aitaa vaille valmis. Nyt olisi tarkoitus katsella myös ruokaryhmää terassille sekä muutamia auringonottotuoleja. Etsimme laadukkaita ja pitkäkestoisia tuotteita jotka kestävät hieman myös ulkotalvehtimista pressulla suojattuna.

Olen saanut paljon positiivista palautetta uudenlaisesta Aintwood muovituotteesta. Se on ankarankin sääolon kestävää muovia ja jäljittelee ulkonäöllään taidokkaasti puuta. Aintwoodia ei tarvitse sen erityisemmin huoltaa, rätillä pyyhkiminen riittää. Mietoa pesuainetta voi myös käyttää pinttyneemmässä liassa. Talvehtimisessa pitää vain huolehtia että pysyvät kuivina.


Toiveissa olisi yllättäen vaaleaväri joka toisi avaruutta terassille jossa ovat oleskelutila poreammeineen ja ruokailutila grilleineen vierekkäin. En malta odottaa hetkeä kun pihatyöt saadaan muutaman kesän sisällä päätökseen ja pääsee täysillä nauttimaan oman terassin kesästä. Grillausta, auringonottoa ja poreammeilua. Nautin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...