tiistai 26. elokuuta 2014

Verisuren mobiilisovellus

Verisuren hälytysjärjestelmä tuli talouteemme yhteistyössä Verisuren kanssa. Hälytysjärjestelmä on ollut perheellämme käytössä nyt kolme kuukautta (lue asennuksesta tästä). Olo on ollut turvallinen niin kotona kuin poissaollessakin. Kerroin aikaisemmin teille kuinka hälytysjärjestelmää on tullut testattua omilla ja lasten virheliikkeillä (lue tästä kokemuksia Verisuren laitteiden alkumetreistä talossamme). Lisää testaushetkiä Verisure hälytyslaitteiden toimivuudelle on tullut tämänkin kuukauden aikana. Hyvänä esimerkkinä oli tuo kesäkuinen tapaus kun poikamme avasi ulko-oven huomaamattamme ja hälytykset laukesivat välittömästi,  sillä osasuojaus oli talossa vielä päällä. Osasuojauksella tarkoitan suojausta, jonka laitamme yöksi päälle kun olemme itse sisällä talossa, näin aktivoituvat ainoastaan ovihälyttimet ja itse saamme liikkua normaalisti talon sisällä. Kokosuojauksessa myös talon sisällä liikkeet laukaisevat hälytykset ovien lisäksi, tämän laitamme päälle kun olemme itse poissa. Kesällä siivoojamme saivat hälytykset laukeamaan kun olin unohtanut suojauksen päälle. Poikamme myös oli erehdyksessä laittanut eräänä iltana kokosuojauksen päälle ja kun hän kiipesi yläkertaan rävähti hälytykset päälle liiketunnistimista. Jokaisen erheemme jälkeen on Verisuren päivystäjän soitto tullut välittömästi puhelimeemme. Mielestäni näiden kokemusten jälkeen voin hyvillä mielin sanoa kokemuksen rintaäänellä, että hälytysjärjestelmä toimii joka kerta kuten on luvattukin. Tähän eivät kauniit mainospuheetkaan voi vaikuttaa. Se, että olemme nähneet hälytysjärjestelmän oikeassa toiminnassa, on kasvattanut perheemme luottamusta järjestelmään. Eikä mielipiteeseemme vaikuta yhteistyö heidän kanssaan.

Verisuren mobiilisovellus on Euroopan ladatuin älykotisovellus, jolla on jo käyttäjiä yli 300.000


Verisuren hälytysjärjestelmän mobiilisovellus on ollut kovassa käytössä. Latasin puhelimeeni Verisuren ilmaisen ohjelman jonka avulla pystyn säätelemään hälytysjärjestelmän toimintaa kotonamme vaikka olen itse liikenteessä. Itselleni on tullut tapa laittaa hälytysjärjestelmä päälle autossa kun olen kotoa lähtemässä pois. Olen huomannut että tämä toimii itselläni kun yleensä joudun palaamaan vielä ulko-oven sulkeuduttua useampaan kertaan unohtuneiden tavaroiden perässä -tätä se kolmen pienen lapsen arki teettää :)Verisuren mobiilisovelluksesta saa päälle/pois talon suojaukset

Verisuren mobiilisovelluksesta näkee kuka on saapunut kotiin ja huonekohtaiset lämpötilat

Mobiilisovelluksesta näkyy myös kellonajat koska esimerkiksi lapset ovat saapuneet kotiin, uskon että tämä toiminto on ihan mahtava kun lapsemme ovat kouluikäisiä. Vähemmän huolta arjessa. Voinhan tietysti sitä ennen kurkkia miehen liikeitä, heh.

Verisuren Home -hälytysjärjestelmä on nyt saatavissa alennushinnoin -vain 299e aina 31.8. asti. Käykääpä kurkkasemassa Verisuren sivuilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...