torstai 21. elokuuta 2014

LightHouse lyhty

Kesäloma on vain kaukainen muisto enää ja arki on pläjähtänyt kasvoille. Tämän vuoksi on ollut hieman hiljaisempaa kirjoituksissakin. Nyt startataan kohti syksyä jota odotan jo innolla. Paljon uusia suunnitelmia ja tuulia meidän perheessä.

Kesän alussa ostin työhuoneeseemme sisustuselementtejä kuten String hylly. Voit lukea lisää tästä linkistä. Arvata saattaa ettei kyseinen hylly ole vielä seinälle asti päässyt vaikka paikka on katsottuna ja merkki seinään tehty. Ikea reissulla ostin tummat kehykset tauluun joka on jo kiivaasti odotellut seinälle pääsyä hyllykön viereen -ehkä sekin päivä vielä tulee :) Tässä hieman ensimakua tulevasta. Taulun kehykset ovat Ikean mallistoa ja hinta oli alle 4e. Taulun teksti on ostettu Tokmannilta hintaan 5e. Nyt on siis taulun hinta kohdillaan :) vai mitä olette mieltä?


Olohuoneemme sisustus on pysynyt koko kesän ajan hyvin pelkistettynä ja olen nauttinut raikkaan valkoisesta ja vaaleanharmaasta ilmeestä jossa pieni keltainen vivahdus sohvatyynyissä. Isot ikkunat ovat tuoneet kesän vihreyden kauniisti sisälle joten siinä on ollut väriä kerrakseen. Syysiltoihin ajattelin katsoa sohvallekin jotain pehmeän pörröistä. Täytyy vielä hieman hioa suunnitelmia.
Kesän alussa ostin työhuoneen hyllyn kaveriksi LightHouse lyhdyn joka päätyi olohuoneeseen aitiopaikalle. Se on kaunis ilmestys kerrassaan. Lyhtyä löytyy monista eri väreistä ja itsekin ajattelin että valkoisen sijaan tästä mustasta kynttilänliekki varmasti erottuu kauniimmin. En ole väripäätöstä katunut.



Huomenna on jännittävä päivä kun saan sisustussuunnittelijamme kameransa kanssa paikan päälle ottamaan kuvia kohteesta. Omat kuvani kun ovat välillä iPhone versioita niin odotan ammattilaisen ikuistavan kohdetta paremmin. Tästä lisää aikanaan.

Ihania tuikutteluiltoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...