perjantai 8. elokuuta 2014

Pesuhuoneen esittely

Esittelyvuorossa on pesutilamme. Pesutila on ollut valmis muutostamme saakka, mutta viime viikolla saimme tilaan vartavasten suunnitellun penkin. Pesutila on pitkänmallinen ja pesutilan toinen puoli oli tyhjänoloinen käytössä. Päätimme hankkia tilaan penkin samasta materiaalista kuin saunan lauteet. Näin tilat olisivat yhtenäiset ja tuo lämpökäsitelty haapa olisi se yhdistävä materiaali tiloissa. Penkki on ollut äärimmäisen loistava ratkaisu varsinkin pienten lasten kanssa. He voivat istua penkillä ja odottaa omaa suihkuvuoroa tai penkille on voinut laskea juomalasit. Penkin tekijänä toimi saunamme tekijä Eiran Dekanex.

Sadesuihkut 2kpl ja kätevä shampoo / suihkusaippua teline joka tekee tilasta purkittoman.

Mittatilaustyönä toteutettu penkki

Mittatilauspenkki lämpökäsitellystä haapasta

Penkki johdattaa värisävyllään saunaan ja tekee kliinisestä tilasta lämpimämmän

Pesutilan ovemme oli pelkistetty malli. Yhteistyössä Tarravimma verkkokaupan kanssa sain toteutettua visioni kylpylämäisestä sisääntulosta. Sisustustarra oli helppo asentaa sileään oveen ja on todella näyttävä tilassa. Mielestäni on tilan kiintopisteenä. Tuon oven taakse tekee mieli kurkata :)

Tarravimman Spa -sisustustarra on kylpyhuoneen oviin vartavasten suunniteltu. Huomasin että kyseinen tarra on juuri alennuksessakin, käykääpä kurkkaamassa ja tilaamassa omanne. Voin suositella. Kannattaa myös vilkaista Tarravimman laaja valikoima muitakin kodin sisustustarroja ja -kuvia.
 

 

Ihania hellepäiviä lukijoillemme!

5 kommenttia:

 1. Loistava tuo tarra, mutta nuo ankat: aivan ihanat! :) Kaunis koti muutenkin teillä kyllä on.

  VastaaPoista
 2. Hei! Aivan ihana tuo betonimainen laatta saunan yhteydessä olevan kylpyhuoneen suihkuseinällä. Minkä niminen laatta on kyseessä? Tuhannet kiitokset vastauksestanne jo etukäteen! Ystävällisin terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna, tuo laatta on Laattapisteen SOLID JET PERLA 25X50. Olemme olleet todella tyytyväisiä betonimaiseen ilmeiseen ja laatan laatuun.

   Poista
 3. Hei! Minkä niminen on tuo suihkujen takana oleva, betonin näköinen seinälaattaa? Se on tosi kaunis ja yritän löytää samanlaisen. Kiitos avustanne! T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna, tuo laatta on Laattapisteen SOLID JET PERLA 25X50. Olemme olleet todella tyytyväisiä betonimaiseen ilmeiseen ja laatan laatuun.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...