tiistai 14. heinäkuuta 2015

Räystäslautojen maalaustalkoot

Ba-Da-Bum. Täällä maalataan.

Tämän kesän tärkein urakka on saada räystäslaudoitus maalattua ja asennettua paikoilleen. Taloomme on arkkitehti suunnitellut umpiräystäät ihan ulkonäöllisistä syistä. Laudoitus on hyvä tehdä aina vasta rappauksen jälkeen, jotta rappausvaiheessa ei tarvitse suojata liiallisuuksiin ja jotta rappauspinta saadaan näyttämään mahdollisimman hyvältä myös räystäiden alapuolelta.
Mieheni kilpailutti räystäslaudat. Tästä tulossa myöhemmin oma postauksensa. Ulkomaalit noudettiin tänään ja maalausurakka starttasi. Maalauksesta vastaavat mieheni ja paljon projektissamme mukana ollut Jarmo-eno. Asennus on ulkoistettu omalta porukalta, tästäkin lisää myöhemmin.

Peukut pystyyn, nyt tarvittaisiin muutama sadeton päivä, jotta saadaan kunnolla levittäydyttyä lautojen kanssa tontille. Muutoin tulee ahdasta autokatos/-talli urakointia.

Tontin sivulle ei ole vielä kannattanut laittaa nurmikkoa sillä vielä saapuu räystäslauta-asennukseen tarvittava henkilönostin mylläämään. Teimme useamman maalauspisteen tontille jotta laudat saadaan nopeasti maalattua ja kuivuneet kasattua syrjään.


Räystäslaudat olivat esimaalattuja, joten kaksi kerrosta valkoista maalia riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...