keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Canvas taulut yläkerran aulassa

Yläkerran aulaan halusin ehdottomasti väriä. Halusin luoda yläkertaan lämpöisemmän tunnelman kun alakerta on kylmän valkoista ja harmaata kauttaaltaan. Yläkerran aulassa on korkeutta reippaasti joten myös suunniteltavien taulujen tulisi olla isoja jotta ne pääsisivät hyvin esille.

Löysin Marimekolta upean taidekankaan jo rakennusaikana. Se oli upean värikäs ja mietin mihin sitä voisin hyödyntää. Taidekangas pääsi aulatilan pääosaan. Lisää aulatilan suunittelusta ja Marimekon upeasta Samum taidekankaasta voitte lukea aiemmasta postauksestani.

Luottokuvaajani Studio Dettanin Johanna on kulkenut pitkän matkan kanssamme. Kävimme hänellä esikoisemme 1 vuotis kuvauksessa aikanaan ja kuvat olivat juuri meidän tyylisiämme. Käymme lasten kanssa kuvauttamassa itseämme noin 2-3 kertaa vuodessa. Mikään ei ole upeampaa kuin omien kännykkäkuvien lisänä hyvälaatuiset studiokuvat lasten kuvakirjoissa. Suosittelen ottamaan muillekin tavaksi.

Oma visioni lasten canvas tauluista oli siis se, että tauluihin liitettäisiin tuo Marimekon taidekangas jollain tapaa. Kankaasta kun tuli aulan sohvalle sohvatyynyt. Studio Dettanin Johanna otti jokaisesta lapsesta erikseen kuvan. Huomioitavaa on ettei taulut ole yhdestä kuvasta, vaan ne on ammattilaisen kuvaajan toimesta yhdistetty eri kuvista toisiinsa. Jokaisen kolmen kuvan kankaan toisessa päässä on ollut aikuinen vetämässä. Voitteko kuvitella? Oma visioni joka pyöri pitkään päässäni sai arvoisensa toteutuksen. Lastemme villit luonteet tulevat hyvin esiin kuvista ja aina päivittäin niitä katsoessani hymy nousee huulille. Siitä tietää, että visio on onnistunut täydellisesti toteuttaa.

Tässä esittelyssä yläkertamme aulatila josta on kulku kaikkiin neljään isoon makuuhuoneeseen sekä yläkerran pesutilaan. Lisäksi aulatilassa on toinen vaatehuoneistamme jossa säilytän juhlavaatteita ja lakanoita.


Yläkerran aulatila -suoraan edessä aulan vaatehuone. Toinen vaatehuoneista sijaitsee vanhempien makuuhuoneessa.


Aulatilan molemmin puolin on kaksi makuuhuonetta. 
  

Aulatilaan siirrymme iltaisin katsomaan tv:tä ja lasten iltarauhoittumista on helppo tarkkailla sohvalta käsin.10 kommenttia:

 1. Voi nyt on aivan ihana tuo teidän taulukolmikkonne. Todellakin hymyilyttää kun tuota katsoo :)

  Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3 Meidän lapset ovat energisiä ja jokainen hassuttelee tyylillään. Näissä tauluissa tulee kyllä nämä piirteet hyvin esille :) Meillä on paljon kuvia esillä lapsista joissa heitä on hieman aseteltu, tämä vie kyllä voiton 100-0 :) Ihanaa kesää!

   Poista
 2. Miten ihana idea!

  Tiina

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava tuo taulu lapsista, ihana! Ja kokonaisuus. Muutenkin teillä on tosi kaunista, kuten olen tainnut joskus aiemminkin ihastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Seurailen myös teidän projektianne ihaillen :) Täälläkin terassin kimpussa -edelleen.

   Poista
 4. Tämä on ihana toteutus! Ihailin samantyylisiä kuvia myös vuosi sitten asuntomessuilla :)
  Mikä teidän yläkerran seinän väri on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idea lähti juuri kyseisiltä messuilta! Voi olla että ollaan ihasteltu samaa kohdetta! Yläkerrassa meillä on sama väri kuin alhaalla eli NCS-S 1500-N.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...