perjantai 6. helmikuuta 2015

Uudet tuolit ja Octo valaisin

Ruokapöydämme ympärillä oli neljä Etolan Elisabeth tuolia sekä lapsilla Ikean junior tuolit.
Tuli päätöksen aika - ottaisinko lisää Etolan Elisabeth tuoleja vai vaihdanko kokonaan tyyliä. Ihastuin olohuoneen keinutuolin puunvärisiin jalkoihin, jotka toivat lämpöä tilaan. Halusin ehdottomasti tätä samaa tunnelmaa myös ruokailutilaan. Nyt ruokailutilassa on kuusi puujalkaista ruokatuolia. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisilmeeseen, sillä olohuone ja ruokailutila ovat vierekkäin. Niiden täytyy olla soinnussa toistensa kanssa.

Ja mitä tulee Secto Design Octo valaisimeen. Olihan se ihan pakko saada. Mietin kovasti koivun ja valkoisen värin väliltä. Otin valkoisen sillä siitäkin tuo koivun väri tulee rungon sisältä kauniisti esille.

Pelkistettyä kauneutta!

6 kommenttia:

 1. Ihan nappivalinta <3 love it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! <3 Yleisilme on heti lämpöisempi tuon puun johdosta!

   Poista
 2. Wau! Nuo tuolit on ihanat, kuten myös tuo keinutuoli. Ja sanoisinpa, että valaisin sopii aika täydellisesti pakettiin :) Hyvältä näyttää kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Vihdoin tuntuu että löysin sen sävymaailman johon olen tyytyväinen. Nyt voin vihdoin hengähtää alakerran sisustuksen osalta :) Mutta vain hetkeksi kuten tiedetään, aina tulee kuitemkin jotain uutta ja ihanaa eteen! Ihanaa kevään odotusta!

   Poista
 3. Kauniit ja klassiset :) Hauska tuo octon valoheijastus tuossa pöydässä. Teidän oma aurinko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi, näin kevättä odotellessa tuo valaisin tosiaan tuo aurinkoa tupaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...