keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lasten syntymäpäivä humua

Viikonloppuna vietimme lastemme yhteisiä syntymäpäiväjuhlia. Vilinä ja vilske oli taattu! Sankarit täyttivät 6v, 4v ja 2v. Lapsemme ovat syntyneet pienen ikäeron lisäksi peräkkäisinä kuukausina; tammi-, helmi- ja maaliskuussa. Pidämme aina lasten yhteiset syntymäpäiväkutsut isovanhemmille ja kummeille alkuvuodesta yhdellä juhlalla. Isommat lapset saavat tänä vuonna järjestää myös näiden lisäksi kaverisynttärit. Saisi olla aikamoinen juhlavelho, että melkein kaikki samat juhlavieraat osallistuisivat peräkkäisinä kuukausina järjestettäville syntymäpäiville, tästä syystä yhteissynttärit ovat loistoratkaisu - kaikille. Niin juhlien järjestäjille että kutsuvieraille.

Lapsista vanhin on poika ja keskimmäinen ja nuorin tyttöjä. Huomasin, että tämä tuotti heti päänvaivaa, kun yhteissynttäreiden värimaailmaa mietittiin yhdessä lasten kanssa. Tai olisihan Minni-Turtles-AngryBirds- teema ollut ainakin....erilainen. :)

Synttärisankarit - KolmenKopla - Sisarukset - Rakkauspakkauksemme

Yhteistyössä Juhlahumua verkkokaupan kanssa toteutimme kuitenkin perinteisemmällä väriteemalla juhlien yleisilmeen, joka sopi mielestäni täydellisesti syntymäpäiväjuhliin jossa sankarit ovat eri sukupuolta. Lyhyesti Juhlahumua verkkokaupasta. Juhlahumua on juhlatarvikkeita myyvä suomalainen verkkokauppa, jota pyörittää suurella sydämellä kaksi juhlatietoista naista. Juhlatarvikkeita löytyy kattavasti lasten syntymäpäiväjuhlien lisäksi moniin muihinkin tarkoituksiin kuten mm. babyshower ja polttarijuhliin. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa heidän valikoimansa juhlaan kuin juhlaan.

Juhlakoristeeksi valitsin väriteemaan sopivat Honeycombs paperipallot. Laitoin valkoisella ompelulangalla kaksi isoa ja neljä pientä Honcombs palloa yhteen ja ripustin katon valaisinkoukkuun kiinni. Honeycombs paperipallot toivat juhlatunnelmaa juhlapöydän ympärille.

 
Lasten yhteissyntäreille valitsin väriä ja raitaa

   

  Lasten kestosuosikki popcorn pääsi näyttävästi esille raidallisissa herkkuastioissa.
 
  
Syntymäpäiväjuhlien tarjonta oli perinteinen. Suolaista kinkkupiirakkaa ja karjalanpiirakkaa munavoilla. Herkkupuolella oli tarjolla syntymäpäiväkakun lisäksi korvapuustia, lasten keksejä sekä porukan pienimmille Piltin hedelmäsoseita.Juhlapöytää koristi tähti koristenauha jonka saa laitettua roikkumaan tai pöydälle tuomaan kimalletta ja näyttävyyttä.


Syntymäpäiväkakku tilattiin tekemälläni lasten kuvalla Hakasen Leipomosta. Tämä suklaarouhekakku on perheemme kestosuosikki.


Juhlat ja kutsuvieraat tekivät kolmikkomme onnellisiksi ja juhlista puhutaan päivittäin vieläkin. Niin onnistuneet ne olivat.

Blogiyhteistyössä www.juhlahumua.fi

2 kommenttia:

  1. Kivat kemut ollut teillä :) ja ihana tuo kakku <3 Onnea teidän pikkumussukoille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Tuo kakku on ollut lasten joka ikisillä synttäreillä :) Vielä ei ole kyllästyttänyt, ehkä kun ne synttärit on sen kerran vuoteen näin yhteissynttäreitä pitäessä :) Kaverisynttäreille poika halusi tiikerikakun kun ei tykkää hilloista ja kermavaahdoista -hieman nauratti mutta tiikeri kakku ilman muuta hankitaan ja kynttilät siihen. Jos kerta herra näin tahtoo :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...