sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Unelma kattovalaisin

Olen hankkinut uudet ruokapöydän tuolit josta julkaisen oman kirjoituksen myöhemmin kun saan kuvat otettua. Tuolien vaihdon myötä huomasin jälleen haaveilevani keittiön pöydän päälle uudesta valaisimesta. Valaisin on suomalaista designia parhaimmillaan, jonka vuoksi ainoana tekijänä miksi kyseinen kattovalaisin ei korista jo katossamme on valaisimen hinta.  Valaisin on Secto Designin Octo.


Secto Designin Octo valaisin on muotoonpuristetuista koivusoiroista kasattu. Omaa silmääni hivelee valaisimessa sen suuri koko ja avoimuus. Kuten yllä olevasta kuvastakin näkee, jokaisesta Octon väristä puskee koivun väri kauniisti lävitse. Toivoisin sarjan valkoista valaisinta oman keittiönpöydän päälle.Keskustelulinjat mieheeni on avattu valaisimen osalta. Toivotaan parasta :)

6 kommenttia:

 1. Hei. Oletko jo myynyt vanhat tuolit pois? Olen hankkimassa juurikin niitä tuoleja uuteen kotiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vain 4kpl Etolan tuoleja kun loput tuolit olivat niitä junior-tuoleja perheen pienimmille. Otamme nuo kirkkaan tuolit yläkertaan käyttöön jossa todennäköisesti tytöt saavat nuo työtuoleiksi -en raaski niistä luopua kun upeat ovat :)

   Poista
 2. On se vaan kaunis! Omaa silmäänikin miellyttää ehkä eniten juuri valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Anna että on sinunkin mieleen! Mietin pitkään koivun ja valkoisen väliltä suosikkiani. Päädyin kanssa valkoiseen :) Yllättävää sinänsä kun katsoo meidän sisustusta :) Mutta näyttäisi että kaikista väreistä myös mustasta tuo koivun väri tulee joissakin tilanteissa kauniisti esille!

   Poista
 3. Hei. Ei liity aiheeseen, mutta kyselisin alakerran harmaan laatan tietoja? Todella kaunis laatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laatta löytyi pitkien tutkistelujen jälkeen LaattaPisteen valikoimista. On Glimmer Silver 60x60. Hinta laatusuhde kohtasi todellakin tässä laatassa. Olen näin vuoden jälkeen vaaleaan betoninsävyyn hyvin tyytyväinen ja kestävää on! Meillä kun poika pelaa mailoilla sisälläkin ja ei jäljen jälkeä :) Suosittelen ehdottomasti!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...