tiistai 30. joulukuuta 2014

Takka paukkupakkasilla

Eilen pakkasti oikein urakalla. Kun on tottunut -5 asteeseen ja yhtäkkiä mittariin rävähtää -24 niin se on jo merkki siitä, että takkaan täytyi laittaa tuli. Lapset olivat yökylässä mummiloissa, joten mikäs sen parempaa laatuaikaa miehen kanssa, kuin viinilasilliset takkatulen äärellä.

Takasta sen verta että se on meidän itsemme suunnittelema ja muurari Ari Rimmin toteuttama.
Tästä voit lukea lisää takan suunnittelusta ja sen valmistumisesta.

Nautinnollisia pakkaskelejä!

Takan luukku on suunniteltu näkyväksi myös ruokailutilaan.


4 kommenttia:

 1. Kaunis on takka! Mikään ei voita elävää tulta. Meillä on haaveissa hissillinen, kolmeen suuntaan näkyvä takka. En malta odottaa, että saadaan myös nauttia viinilasilliset ihan kahdestaan takkatulesta nauttien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Essi, tuo hissillinen oli meilläkin mietinnässä mutta siivouksen ja hinnan kannalta päädyimme avattaviin. Tosin onhan hissillinen luukku nyt kaunis - ei siitä pääse mihinkään!! Toivottavasti löydätte juuri sen oman tyylisen ja mieleisen takan josta pääsette nauttimaan -sen viinilasillisen kera :) Ihanaa uutta vuotta perheellenne ja ihanaa raksa-aikaa! Kävin nopsaa kurkkaamassa blogiasi, käyn uudelleen ajan kanssa!

   Poista
 2. Juuri tuollaista haemme! Pakko lukea lisää :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että on sinunkin mieleen tuo malli. Tuolla kulmamenetelmällä saa takan loimun näkymään kauniisti muihinkin tiloihin kuin vain suoraan esim olohuoneeseen. Käyn kurkkaamassa ajan kanssa teidänkin raksamatkaa! Ihania suunnitteluita! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...