perjantai 5. joulukuuta 2014

Olohuoneen uusi järjestys

Poikamme kohta 6 v on innokas sählyn pelaaja ja maila heiluu tasaiseen tahtiin joka ilta sisätiloissa. Tämän johdosta ajattelin tehdä lisätilaa pojan pelailuille ja siirsin sohvan sivusuuntaan. Tämä toi mielettömästi temmellystilaa olohuoneeseen. Yläkerrassa on isot huoneet jokaiselle lapselle ja aulatilassa on myös tilaa peleille. Tämän hetken buumi on kuitenkin juuri alakerran olohuoneen tila kun ikkunasta saa loistavan maalin. Jeah. Mutta siis olen oikein tyytyväinen tähän järjestykseen, ilman poikamme pelailua ei olisi tullut mieleen kääntää sohvaa. Näin sain myös lisätilaa toiselle tuolille joka tuli heti hankintalistalle.


4 kommenttia:

 1. Kokeiles siirtää sohvaa lähemmäksi uloskäynnin ovea, koristevalo pois tuosta nurkasta.
  Tv tasoa siirtää lähemmäksi korkeaa ikkunaa jossa tontut istuu, eli melkein ikkunan linjaan.
  Tv siirtää lyhdyn paikalle ja lyhty toiseen reunaan.
  Ja sohvan päädyssä ollut koristevalo tuonne tv tason ikkunan puolelle, jossa sohvakin on :)

  Sohvalta näkisi paremmin tv:n ja selkenisi entisestään tämä uusi järjestys täydelliseksi -minun ehdotus vain, että mille mahtaisi niin näyttää teidän kauniissa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!! Kokeilen heti tuota tv-tason siirtämistä! Tämä on tässä blogin pitämisessä hienointa kun saa vinkkejä tätä kautta. Itse on välillä niin sokea omille kalusteille että se välillä vaatii ulkopuolisen silmää asialle!

   Poista
 2. Hauska nahda kotinne kalusteiden pyorittelya, tekee tilasta ihan erilaisen. Teimme ihan samaa kesalla, kun mallailimme sohvan paikkaa. Ja pystyn niin samaistumaan tuohon sahlyn pelaamiseen sisalla, kun meidan 7v pelaa ulko-ovea maalina pitaen (ja valilla myos olohuoneen laseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kiva että on samassa tilanteessa olevia! Tämä on nyt se ajanjakso kun äidin täytyy tehdä kompromisseja oman sisustuksen ja lasten harrastusten välillä :) Toivon todella että muutaman vuoden kuluttua olohuone jää rauhaan ja pelit siirtyisivät yläkertaan! Osaat siis kuvitella ilmeeni jokaisesta "kunnon vedosta" kohti ikkunaa :):)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...