perjantai 4. heinäkuuta 2014

Julkisivun rappaus valmis

Hämeen monirappaus on hoitanut urakkansa kiitettävästi. Näin naisena jää urakoinnista erityisesti mieleen hyvä työnjälki, kunnolla hoidetut suojaukset, kohteliaat työmiehet sekä paikkojen putsaus ja siistiminen. Jokaisen työpäivän jälkeen urakkamiehet ovat siivonneet jälkensä ja mahdolliset jätteet on myös siivottu pois. Välineet on niputettu hyvin yhteenpaikkaan. Tästä suuri hatunnosto. Mielestäni tässä on koko paketti kasassa. Aina ei riitä pelkkä hyvä työnjälki jos tuntuu että muutoin piha on kuin pomminjäljiltä. Nyt tämä kolme viikkoa on mennyt todella loistokkaasti kun urakkamiesten poistuttua ei välillä ole edes ajatellut koko rappausurakkaa.

Alla ottamissani kuvissa on nähtävissä nyt myös kuinka huomaamattomat valkoiset laukaistavat hätäpoistumistietikkaat ovat. Harmaata kiveä vasten ne oikein loistivat mutta nyt kun todellinen valkoinen väri tuli pintaan ne häviävät kauniisti talon pintaan ja ovat huomaamattomat. Huomaamattomuus oli se seikka joka sai aikoinaan valitsemaan kyseisen mallin laukaistavat tikkaat.

Työmiehet tulevat maanantaina vielä viimeistelemään rappausurakan ja sitten kaikki pinnat ovat valmiita! Tulevana viikonloppuna päästään myös jo aloittelemaan terassin pohjia.
 
Talo ja talourakennus rapattuina
Talon edusta
Talon terassipuoli

Etukuisti ja kaiteen päälliset tullaan aikanaan laatoittamaan tumman harmaalla laatalla
Kauniiksi todetut hätäpoistumistien tikkaat

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen, uljas talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä olis kuistien laatoitusta, terassinteko, räystäslaudoitusta jonka jälkeen päästään itse pihan tekoon. Mutta erityisen tästä tekee että tuo lista näyttää kohtalaisen pieneltä kuitenkin siihen mitä se on ollut. Juna kulkee. :)

   Poista
  2. Ootte jo kirkkaasti voiton puolella :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...