torstai 12. maaliskuuta 2015

Takka kokee muutoksen

Tänään alkoi pieni muokkausprojekti vuoden vanhaan takkaamme. Vuosi sitten olin tyytyväinen päätökseemme pinnoittaa takka slammaten. Takka on omaan silmään upea, mutta ei yhtään käytännöllinen lapsiperheessä. Varsinkin jos takka on sijoitettu keskelle olohuonetta. Pojan mailapeleissä takka kokee kovia ja saa pintaansa ikäviä viiruja. Ne ei tosin toistaiseksi ole häiritseviä ja saa esim ihmesienellä rapsuttaen pois, mutta ymmärrän nyt täysin miksi slammatusta takasta ei puhuta perheellisen takkana. Niinpä otimme asiaksemme laatoittaa takan, tämä päätös olisi pitänyt tehdä jo ihan aluksi.

Laatat on tilattu ja ne saapuivat Laattapisteeltä kotipihaamme eilen.

Kuvia luvassa projektin etenimisestä.

6 kommenttia:

 1. Laatta on tosi hyvä valinta! Selvästi helpompi pitää puhtaana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä piti oppia kantapään kautta :) Tosin nyt kun muutama laatta jo paikoillaan, on kyllä heti omaan silmään upeamman näköinenkin. Lopputuloksesta laittelen uutta kirjoitusta ensi viikon lopulla! :)

   Poista
 2. Ihan hyvä idea tosiaan laatoittaa takka, pitääpä pistää mietintään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen, varsinkin jos on lapsia ja muutoinkin on paljon raikkaampi ilmeeltään heti! Toki edelleenkin olisin ollut tyytyväinen slammattuun takkaan jos tietäisin ettei mailan tupet kolise vasten ja tee mustia viirujaan :)

   Poista
 3. Juuri näin. Etenkin pienten lasten vanhempia olen varoitellut täysin slammatusta takasta. Vaikka pinta hierrettäisiin kuinka sileäksi ja olisi pienirakeista laastia, niin kyllä se irtoilee ja takkaan osuessa tulee damagea joko osujalle tai takalle ;) Ja kuten tuossa edelläkin todettiin, niin puhtaana pidon kannalta laattapintainen takka on ylivoimainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Tosin riippuu paljon takan sijainnista, jos on esim nurkassa niin yleensä säilyy paremmin. Meillä tuo on juuri lastenleikkipaikalla joten osumat ovat vuorenvarmoja :)
   Ja omaan silmään tuo laatoitettu on paljon modernimpi ja tuo takana olevan seinän paremmin esille!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...