tiistai 3. marraskuuta 2015

Hay tarjotinpöytä olohuoneen pöytänä

Olohuoneen pöydäksi valitsin suuren suosion sisustusblogistien maailmassa saaneen valkoisen Hay tarjotinpöydän. Kyseinen pöytä löytyy monesta olohuoneesta enkä yhtään ihmettele miksi, Hayn tarjotinpöytä toimii loistavasti esineiden säilytyspaikkana ja on kevyt siirreltäväksi. Ja mikä tärkeintä, pöytä on hyvin kevyennäköinen ohuiden rautajalkojensa ansiosta.

Tarjotinpöytiä on monen kokoisia, omani on isoin joka on kooltaan 600x600mm.Mielestäni ei ole liian massiivinen pienessäkään olohuoneessa sillä pöytä on matala ja hyvällä tapaa huomaamaton.
Finnish Design Shopin kanssa yhteistyössä hankin olohuoneen pöydän lisäksi Kartellin Componibili säilytyskalusteen lastenhuoneen yöpöydäksi. Siitä lisää myöhemmin.Hay Tarjotinpöytä


Arne Jacobsen kupit ovat ihana lisä vitriiniin

5 kommenttia:

 1. Kiva pöytä! Kuinkas painava tuo isoin hay on? lähinnä siksi kyselen, että saako ihan pieni (tyyliin yks-kaksvee) siirrettyä tai kaadettua? Itse nimittäin tuosta haaveilen meidän olkkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei saa kyllä meidänkään viis vee siirrettyä, on kuitenkin sen verta tukeva. Tuo päällinen on irtonainen mutta pysyy tyttöjen barbileikkienkin ajan liikahtamatta eli alapuolella sellaiset liukuesteet. Kohta nähdäänkin niin voit katsoa :)

   Poista
  2. Kuulostaa lupaavalta :) ehkäpä siis se meillekin vielä jossain vaiheessa kotiutuu :)

   Poista
 2. Teillä on hyvännököinen matto olkkarissa? Minkä niminen ja mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matto ostettu Askosta. On polypropeenimatto ja ollaan oltu todella tyytyväisiä siihen.

   Lisää matosta postauksessani:
   http://www.kivitalourakointi.fi/2014/06/kesa-saapui-olohuoneeseen.html

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...