tiistai 1. syyskuuta 2015

Kynnyslistat laattalattiaan

Näin 1,5v asumisen jälkeen vihdoin keksimme ratkaisun kuinka saisimme alakerran laattalattiaan siistit ja huomaamattomat kynnyslistat. Koko alakertamme on harmaan laattalattian peitossa. Puiset tai metalliset kynnyslistat eivät mielestämme oikein istuneet kauniisti kodinhoitohuoneen ja pesutilan ovuaukkoihin. Haastetta lisäsi entisestään kun olohuoneen ja eteisen 60x60 laatta on korkeampi kuin pesutilan röpyliäinen 30x30 laatta. Laattojen välillä oli pieni korkeusero kynnyslistan kohdalla. Etukuistin laatoituksen yhteydessä laatoitimme kodinhoitohuoneen ja pesutilan ovien kynnykset samalla harmaalla laatalla millä khh ja pesutila ovat entuudestaan jo laatoitettu. Nyt voi huoletta pitää ovia auki kun kynnykset ovat siistit ja huomaamattomat. Mielestäni laatoitetut kynnykset tuovat pitkään tilaan jatkuvuuden tunnetta.

Laatta, sauma ja silikoni ovat samaa sävyä kuin aiemmin tiloissa käytetyt.

Khh näkymä olohuoneeseen

2 kommenttia:

 1. Hienot!!!
  Minä olen pohtinut samaa joten kunhan päässään taas sisähommiin ja noihin kynnyksiin niin ehdotan että rakennetaan samanlaiset. Kiitos paljon vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina, ihana kuulla että tästä oli apua mietintöihin! :) Varsinkin nyt tuo pesutilan kynnys on ollut mahtava kun ei ole tarvinnut mietiskellä kuinka vesiroiskuu siihen, toisin kuin puulistan kanssa olisi ollut. Sitä yleensä varoo kuitenkin enemmän.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...