maanantai 7. huhtikuuta 2014

Raksaväsymys vei pariksi viikoksi

Kun pääsimme muuttamaan sisään taloon, niin iski salakavalasti "raksaväsymys", joka tuntui kuin kaikki kertynyt univelka olisi tullut kerralla. Oli pakko ottaa happea pari viikkoa, jotta taas päästiin balanssiin homman suhteen. Kaiken lisäksi koko perhe on sairastellut kukin vuorolloon, joka on pitänyt hommat loitompana. Pihaa on tarkoitus siivota sekä muutamaa kynnyslistaa odotetaan saapuvaksi. Vaimo pääsikin jo muutaman kohdan "paikkamaalamaan", kun aina muutossa jokin johonkin töksähtää. Nyt vasta kuulkaas pinnat ovatkin kovilla, kun nämä kolme "energistä lasta" on päästetty vapaaksi taloon. Onneksi maalia jäi ja nämä pidetään autotallissa lämpimässä;)

Poustauksissa oli pieni tauko, mutta nyt palataan taas blogimaailmaan koska juttua riittää vielä paljon. Tällä viikolla lisää näistä.



Varoitus: Tampereella pelataan Play- off kiekkoa, jonka juhlinnat voivat aiheuttaa tilapäisiä häiriöitä kirjoitteluun. Tappara pahoittelee häiriötä


-Timo-

2 kommenttia:

  1. Hei ja onnittelut uuden ja hienon talon johdosta! Arvelinkin, että raksaväsymys on ottanut omansa.. olen seurannut teidän blogia alusta asti, kiitos siitä. Olette jaksaneet kirjoittaa juurta jaksaen ja paljon vinkkejä saaneena, kiitos ja kumarrus. Tällainen keltanokka ensikertalainen rakennuttamisen suhteen on saanut toooodella paljon hyviä juttuja tuonne pääkoppaan mietittäväksi, ihan kuin siellä jo ennestään ei olisi asioita mitä tuumata/valita/karsia...

    VastaaPoista
  2. Akut alkavat olla ladattuna, niin päästään taas vauhtiin rakentaminen suhteen sekä pihatöiden. Talousrakennuksessa pitää vielä asentaa muutama sementtilevy ennen rappauksen alkamista, joten ihan ei voi jäädä laakereilleen lepäämään;)

    Hyvä kuulla, jos blogimme on antanut ajattelemisen aihetta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...